Gratis Aanmelden

Contact met lekkere shemale (33)

Prettiggestoord752 (33)

Weer alleen na een huwelijk van 5 jaar. Mijn ex besloot dat hij liever een vrouw had die hem kinderen kon schenken en heeft dat ook eerst even geprobeerd bij een ander. En dat is gelukt.

Maak contact met haar
  1. Naam: Prettiggestoord752
  2. Leeftijd: 33 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 21/1/1986
  6. Masterberen: Vaak
  7. Relatie: Sexdate
  8. Zonder condoom: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Ja
  12. Laatst online: Gisteren
Contact met lekkere shemale Prettiggestoord752 van 33
WildeHilde (54)
★★★★☆
Ik ben op zoek naar vriendschap en meer. Vooral meer. Vooral lekker geil. Vooral lekkere geile seks. Met jou?
Neuken in bi travo
Jaccqui (35)
★★★★☆
Regelmatig stop ik een dildo, komkommer of ander voorwerp in mijn kontje en trek mezelf af maar heb veel liever dat jij het doet.
Neuken in geile shemale
Smartkontje (38)
★★★★★
Ik wacht op je met mijn lekkere harde pik.Ik ben super geil en doe ook plassex dus als je wilt dat ik lekker over je heen plas dan hebben we samen plezier. als het mag van jou je lekkere penis in me mond en mijn tong in je kont mmm lekker he?
Vrijen met sexy trans
Annxk88 (34)
★★★★☆
Ooit was ik mijn eigen brave zelf, maar zo braaf ben ik nu echt niet meer, sinds ik ontdekt heb wat voor heerlijks er allemaal te doen is. Ik ben gek op mannen en vrouwen, zelfs weleens een triootje gedaan en dat is me goed bevallen en ook zeker voor herhaling vatbaar!
Neuken in geile shemale
Sieuwkeeh (31)
★★★★★
Ik ben heel vrouwelijke man 'Shemale'. Waar ik woon zijn niet veel mogelijkheden om aan een leuke man te komen die mij wel ziet zitten. Ik ben op zoek naar een lieve man die met mij wil daten. Ik heb nog geen grote ervaring hierin.
Daten met wulpse shemale
Maatjegezocht577 (41)
★★★★★
Wie houd er nou niet van goed seks?! Kort maar krachtig daar ben ik namelijk naar opzoek. Mijn oude seks maatje is verhuisd en ik hou niet van lossen scharrels.
Sex met prachtige trans
Fabienne
★★★★★★★★★☆
Wie o wie komt eens gezellig bij mij overnachten? Of we veel gaan slapen kan ik niet zeggen, maar dat we veel seks gaan hebben, dat staat wat mij betreft wel vast.
One-night-stand met Fabienne
Judith
★★★★★★★★★★
Ik ben de laatste tijd echt heel vaak opgewonden en zou dan zo graag eens verwend willen worden door een man met een fijne penis die mij diep penetreert in mijn kleine sterretje!
One-night-stand met Judith
Nyke
★★★★★★★★★★
Ik verveel me en ik zoek iemand voor een geile avond... Ik neem en ik geef, neuken doen we veilig, maar pijpen kan zonder condoom. Laat me weten of je zin hebt
One-night-stand met Nyke
Ingje
★★★★★★★★★☆
Ik sta open voor vluggertjes en ontvang je met plezier om samen even heerlijk te rukken, pijpen of anaal te neuken. Zeg het maar, ik doe heel veel! Ik sta helemaal open
Vluggertje met Ingje
© 2024 trannyneuken.nl